Over Tevreden & Gezond

Tevreden & Gezond is het centrum voor evidence based onderzoek naar medewerkerstevredenheid. Tevens biedt Tevreden & Gezond u de meeste up-to-date informatie over  hoe u gezondheidsmanagement kan toepassen binnen uw organisatie, met leuke en handige tips voor een klein en groter budget.

In onze onderzoeken vraagt Tevreden & Gezond de medewerkers naar hun kijk op de organisatie en waar zij behoefte hebben aan verbetering. Vanuit onze visie dat hoge productiviteit gepaard gaat met het geven van waardering en gezonde medewerkers ontvangt iedere medewerker gedurende het onderzoek een icentive met betrekking tot hun gezondheid.

Mijn naam is Marieke Boekel, ik ben de oprichter van Tevreden & Gezond.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg waarbij de focus altijd heeft gelegen op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en kwaliteit van werken. Geïnspireerd vanuit mijn opgedane kennis en mijn creatieve geest heb ik Tevreden & Gezond opgericht.

De samenwerking met HelloFresh maakt dat ik gezondheidsmanagement en een stukje waardering kan brengen in het veelal hectische leven van dit moment.
Uw interesse wordt zeer op prijs gesteld. Ik kom graag langs voor om u meer informatie te geven over het medewerkerstevredenheidsonderzoek en/of het klanttevredenheidsonderzoek.

Hartelijke groet
Marieke Boekel

Marieke Boekel

Marieke Boekel

Oprichtster

Marieke Boekel is oprichtster van Tevreden & Gezond