Aandacht voor gezondheidsbewustzijn

Uw medewerkers ontvangen na deelname 3 maaltijden van HelloFresh thuisbezorgd.
medewerkerstevredenhied onderzoek

Eenvoud

Tevreden & Gezond is overtuigd van de kracht van de eenvoud. U kunt uw medewerkerstevredenheidsonderzoek daarom eenvoudig via ons uitrollen.

Aantrekkelijke tarieven

Tevreden & Gezond is van mening dat één meting geen gedegen onderzoek is. Daarom bieden wij een tweede (vervolg) onderzoek aan voor een scherpe prijs

Hoge respons

De gift van een HelloFresh-box garandeert een hoog respons. En een hoog respons geeft u een beter inzicht in de tevredenheid van uw medewerkers.

Een krachtig en eenvoudig medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek) voor iedere branche

Uw personeel is uw grootste goed. U wilt graag dat uw personeel op een prettige wijze bijdraagt aan de resultaten van uw organisatie en dat uw personeel betrokken, gemotiveerd en gezond en vitaal is. U wilt met enige regelmaat weten én meten of dit nog het geval is. Onderzoekbureau Tevreden & Gezond biedt u hiervoor een krachtig en eenvoudige tool. Wij bieden een medewerkerstevredenheid onderzoek (hierna MTO) voor iedere branche, groot en klein. Gedegen onderzoek inclusief aandacht voor gezondheidsmanagement. Tevreden & Gezond heeft een samenwerking gesloten met HelloFresh. Iedere respondent ontvangt 3 maaltijden naar keuze.

01

Eenvoud

Tevreden & Gezond is overtuigd van de kracht van de eenvoud. Daarom is het online platform zo ingericht dat u gemakkelijk uw medewerker tevredenheid onderzoek, MTO kunt uitrollen.

Tevreden & Gezond is :

  • Eenvoudig en online in te richten
  • Eenvoudig uit te rollen
  • Eenvoudig in te vullen
  • Eenvoudig resultaten inzien
  • Eenvoudig verbeteracties uitzetten

Bekijk de pagina MTO onderzoek starten en volg de stappen die naar de uitrol van het MTO leiden. Het medewerkerstevredenheid onderzoek is anoniem en uw organisatiegegevens zijn goed beveiligd volgens de wetgeving AVGVoor vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met de service desk (telefoon 06 2922 0270 of mail: info@tevredenengezond.nl). Zij helpen u graag verder. 

 

02

Aantrekkelijke tarieven

Tevreden & Gezond is overtuigd dat één meting geen gedegen onderzoek is en daarom bieden wij twee medewerkerstevredenheidsonderzoeken voor een scherpe prijs, zie het tabblad Tarieven.

Het eerste medewerker tevredenheid onderzoek vindt plaats in zogenoemde eerste maand. Wanneer duidelijk is waar de verbeter kansen liggen dan stemt u samen met onderzoekbureau Tevreden & Gezond af hoelang u de tijd neemt om te verbeteren.

U kunt het verbetertraject zelf uitvoeren maar u kunt ook gebruik maken van de expertise van Tevreden & Gezond (meer informatie over coaching bij verbetertrajecten ziet u bij het tablad Tarieven).

Na het verbetertraject wordt het tweede onderzoek ingezet. Dit onderzoek is identiek zodat u kunt meten of de gestelde verbeteracties effectief zijn gebleken (Uw PDCA cyclus is daarmee rond). Het tweede medewerkerstevredenheidsonderzoek vindt plaats uiterlijk 12 maanden na de start van het eerste onderzoek.

02

Aantrekkelijke tarieven

Onderzoekbureau Tevreden & Gezond is overtuigd dat één meting geen gedegen onderzoek is en daarom bieden wij twee onderzoeken voor een scherpe prijs, zie het tabblad Tarieven.

Het eerste medewerkerstevredenheidsonderzoek vindt plaats in zogenoemde eerste maand. Wanneer duidelijk is waar de verbeter kansen liggen dan stemt u samen met Tevreden & Gezond af hoelang u de tijd neemt om te verbeteren.

U kunt het verbetertraject zelf uitvoeren maar u kunt ook gebruik maken van de expertise van Tevreden & Gezond (meer informatie over coaching bij verbetertrajecten ziet u bij het tablad Tarieven).

Na het verbetertraject wordt het tweede onderzoek ingezet. Dit onderzoek is identiek zodat u kunt meten of de gestelde verbeteracties effectief zijn gebleken (Uw PDCA cyclus is daarmee rond). Het tweede medewerkerstevredenheidsonderzoek vindt plaats uiterlijk 12 maanden na de start van het eerste medewerker tevredenheid onderzoek.

Bent u geïnteresseerd en wilt u informatie of advies? Wij komen graag langs →

03

Aandacht voor gezondheidsbewustzijn & hoge respons

Tevreden & Gezond is overtuigd dat een optimale productiviteit hand in hand gaat met waardering, aandacht en een goede gezondheid. Dit is onder andere de reden waarom Tevreden & Gezond een samenwerkingsverband is aangegaan met HelloFresh. Iedere medewerker die heeft deelgenomen aan het medewerker tevredenheid onderzoek ontvangt 3 verse en gezonde maaltijden van HelloFresh thuisbezorgd.  Tevens zal deze waardering bijdragen aan de bereidheid om mee te werken aan het medewerkerstevredenheid onderzoek. Uw organisatie ontvangt op deze manier een hoog respons wat uw medewerkerstevredenheid onderzoek ten goede komt.

Meer informatie over de incentives vindt u bij Tarieven.

Voor u als werkgever is dit een kans om uw medewerker waardering te geven die uitstekend past binnen het streven naar een gezond leven.

Medewerkerstevredenheid onderzoek